dijous, 5 de novembre de 2009

Capsa Laura
Aquesta capsa es un regal que vaig fer per la parella del meu nevot Cristian, per l'amic invisible. Partia de una capsa rodona blanca i la vaig forrar amb papers de colors crus i negres , pensant sempre amb el gust de la Laura. El resultat es bastant espectacular i la veritat es que no te gaire feina. La idea era poder regalar una capsa molt personal i el mateix temps posar el regal que l'hi havia comprat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GRÀCIES PER SEGUIR-ME

Avui es un gran dia, ja feia temps que sentia la necessitat de tenir el meu blog per poder compartir amb tots vosaltres les ideas que continuament em passen pel cap, pero per manca de temps i per l'alergia que tinc als ordinadors no trobava el moment adequat.
Espero poder mantenir una continuïtat i no abandonar-vos.
Com moltes sabeu he decidit que la meva feina a blokum estigui enfocada exclusivament a impartir tallers i altres activitats que volem iniciar i que ja us explicaré quant arribi el moment. Necessitava més temps per mí, més dedicació a la meva família. Però aixó no vol dir que ens deixem de veure, tot el contrari. Espero que paseu per Blokum a fer els tallers que estic començant a fer, sempre intentant aportar ideas i materials nous o poc coneguts amb l'scrap.