dijous, 5 de novembre de 2009

Maria i Núria


Aquest es un projecte que vaig realitzar per demanda de las meves nebodes, que volien que el fes un cartell amb els seus noms per la porta de la seva habitació. Està realitzat bàsicament amb teles de colors vius,amb l'objectiu que mitjançant les targes poguin indicar quina activitat estant realitzant en cada moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GRÀCIES PER SEGUIR-ME

Avui es un gran dia, ja feia temps que sentia la necessitat de tenir el meu blog per poder compartir amb tots vosaltres les ideas que continuament em passen pel cap, pero per manca de temps i per l'alergia que tinc als ordinadors no trobava el moment adequat.
Espero poder mantenir una continuïtat i no abandonar-vos.
Com moltes sabeu he decidit que la meva feina a blokum estigui enfocada exclusivament a impartir tallers i altres activitats que volem iniciar i que ja us explicaré quant arribi el moment. Necessitava més temps per mí, més dedicació a la meva família. Però aixó no vol dir que ens deixem de veure, tot el contrari. Espero que paseu per Blokum a fer els tallers que estic començant a fer, sempre intentant aportar ideas i materials nous o poc coneguts amb l'scrap.