divendres, 6 de novembre de 2009

Mini Butxaca Paula "Expresions"


Aquest mini està fet amb una base de polipropilé que permet plegar-lo i guardar-lo amb una capseta també de polipropilé, perque està pensat per portar-lo a la bossa i que d'aquesta manera no es faci malbé amb contacte amb totes les coses que acostumem a portar. Es un mini que intenta reflexar les expressions i la naturalitat que tenen els nens, amb aquest cas la meva neboda que es molt i molt expressiva.

1 comentari:

  1. És una bona forma de portar fotos dels fills sempre al damunt. Molt més bonica i original que no portar unes quantes fotos arrugades al moneder!
    molt maco :D

    ResponElimina

GRÀCIES PER SEGUIR-ME

Avui es un gran dia, ja feia temps que sentia la necessitat de tenir el meu blog per poder compartir amb tots vosaltres les ideas que continuament em passen pel cap, pero per manca de temps i per l'alergia que tinc als ordinadors no trobava el moment adequat.
Espero poder mantenir una continuïtat i no abandonar-vos.
Com moltes sabeu he decidit que la meva feina a blokum estigui enfocada exclusivament a impartir tallers i altres activitats que volem iniciar i que ja us explicaré quant arribi el moment. Necessitava més temps per mí, més dedicació a la meva família. Però aixó no vol dir que ens deixem de veure, tot el contrari. Espero que paseu per Blokum a fer els tallers que estic començant a fer, sempre intentant aportar ideas i materials nous o poc coneguts amb l'scrap.