divendres, 6 de novembre de 2009

Arriba el Nadal


Quant arriba el Novembre ja comencem a pensar en el Nadal, i hi han moltes cosses que podem fer, per fer-lo més nostre. Aquí ensenyo unes quantes opcions per poder presentar els nostres regals de Nadal d'una manera totalment personal.
Si us agrada podeu fer-ho als tallers que impartiré a Blokum aquest mes de Novembre i Desembre. He utilitzat  paper, cartró i polipropilé. L'efecte es molt atractiu i diferent. Desitjo que us agradin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GRÀCIES PER SEGUIR-ME

Avui es un gran dia, ja feia temps que sentia la necessitat de tenir el meu blog per poder compartir amb tots vosaltres les ideas que continuament em passen pel cap, pero per manca de temps i per l'alergia que tinc als ordinadors no trobava el moment adequat.
Espero poder mantenir una continuïtat i no abandonar-vos.
Com moltes sabeu he decidit que la meva feina a blokum estigui enfocada exclusivament a impartir tallers i altres activitats que volem iniciar i que ja us explicaré quant arribi el moment. Necessitava més temps per mí, més dedicació a la meva família. Però aixó no vol dir que ens deixem de veure, tot el contrari. Espero que paseu per Blokum a fer els tallers que estic començant a fer, sempre intentant aportar ideas i materials nous o poc coneguts amb l'scrap.