dilluns, 11 de gener de 2010

HE TORNAT

Hola, després d'una temporada sense contacte amb vosaltres, per fi després de feina problemes personals i problemes tècnics que encara no tinc solucionats, avui he pensat que ja era hora de buscar un ordinador, ja que estic sense línia de telèfon e internet des de fa un mes. Aquí em trobeu a casa de la meva germana. Suposo que m'heu trobat a faltar? Oiii!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GRÀCIES PER SEGUIR-ME

Avui es un gran dia, ja feia temps que sentia la necessitat de tenir el meu blog per poder compartir amb tots vosaltres les ideas que continuament em passen pel cap, pero per manca de temps i per l'alergia que tinc als ordinadors no trobava el moment adequat.
Espero poder mantenir una continuïtat i no abandonar-vos.
Com moltes sabeu he decidit que la meva feina a blokum estigui enfocada exclusivament a impartir tallers i altres activitats que volem iniciar i que ja us explicaré quant arribi el moment. Necessitava més temps per mí, més dedicació a la meva família. Però aixó no vol dir que ens deixem de veure, tot el contrari. Espero que paseu per Blokum a fer els tallers que estic començant a fer, sempre intentant aportar ideas i materials nous o poc coneguts amb l'scrap.