divendres, 15 de gener de 2010

PACK ART CELEBRACIÓAquest taller el podeu fer a final de més a blokum. Com podeu veure es una nova versió del pack art de Nadal, amb nous models de caixes, realitzats amb la combinació de paper cartró i polipropilé. Destaca especialment el que té forma de carmel fet de polipropilé i decorat amb paper de doble cara. Desitjo que os proporcioni noves ideas pels vostres regals i celebracions.

1 comentari:

  1. Hola Anna!
    Molt xules les noves caixes! Però em sembla que no podré venir ja que me'n vaig de comiat de soltera... Pr cert, acabo de posar al meu blog les caixes del primer taller.

    ResponElimina

GRÀCIES PER SEGUIR-ME

Avui es un gran dia, ja feia temps que sentia la necessitat de tenir el meu blog per poder compartir amb tots vosaltres les ideas que continuament em passen pel cap, pero per manca de temps i per l'alergia que tinc als ordinadors no trobava el moment adequat.
Espero poder mantenir una continuïtat i no abandonar-vos.
Com moltes sabeu he decidit que la meva feina a blokum estigui enfocada exclusivament a impartir tallers i altres activitats que volem iniciar i que ja us explicaré quant arribi el moment. Necessitava més temps per mí, més dedicació a la meva família. Però aixó no vol dir que ens deixem de veure, tot el contrari. Espero que paseu per Blokum a fer els tallers que estic començant a fer, sempre intentant aportar ideas i materials nous o poc coneguts amb l'scrap.