dilluns, 11 de gener de 2010

PEP GUARDIOLA "GRÀCIES"

Aquesta es una pàgina que vaig fer com podeu comprovar fa un temps perquè ja està passada, ja que aquest equip ha assolit fites insospitades. Només apareixen 5 copes però no passa res ja l'actualitzaré. Ja heu descobert que soc una seguidora del Barça però sobretot una gran fan del Pep Guardiola. Des de que era jugador que sento una gran admiració per ell, no només con esportista, sobretot com a persona.


Crec que es un exemple a seguir per la joventut dels nostres dies. Els valors que transmet (esforç, treball, humilitat, treball en equip,...etc), són la base per aconseguir ser millors dia a dia.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GRÀCIES PER SEGUIR-ME

Avui es un gran dia, ja feia temps que sentia la necessitat de tenir el meu blog per poder compartir amb tots vosaltres les ideas que continuament em passen pel cap, pero per manca de temps i per l'alergia que tinc als ordinadors no trobava el moment adequat.
Espero poder mantenir una continuïtat i no abandonar-vos.
Com moltes sabeu he decidit que la meva feina a blokum estigui enfocada exclusivament a impartir tallers i altres activitats que volem iniciar i que ja us explicaré quant arribi el moment. Necessitava més temps per mí, més dedicació a la meva família. Però aixó no vol dir que ens deixem de veure, tot el contrari. Espero que paseu per Blokum a fer els tallers que estic començant a fer, sempre intentant aportar ideas i materials nous o poc coneguts amb l'scrap.