dilluns, 11 de gener de 2010

RECORDS DE NADALAquest es l'últim taller que he preparat per impartir a blokum. Es una capsa amb nansa, pensada per contenir un mini dels dies més assenyalats de les festes de Nadal i tots els records més significatius d'aquests dies, com postals, entrades, .... La particularitat que té es que com gaire bé sempre estan fets en polipropilé natural i folrats amb papers vermells i verds amb textura i he utilitzat el feltre i el cartró krafft  per les lletres i guarniments per donar caliu i proporcionar un constrast amb el polipropilé  molt interesant. El divendes  pròxim  os espero a Blokum.Aquest es el resultat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GRÀCIES PER SEGUIR-ME

Avui es un gran dia, ja feia temps que sentia la necessitat de tenir el meu blog per poder compartir amb tots vosaltres les ideas que continuament em passen pel cap, pero per manca de temps i per l'alergia que tinc als ordinadors no trobava el moment adequat.
Espero poder mantenir una continuïtat i no abandonar-vos.
Com moltes sabeu he decidit que la meva feina a blokum estigui enfocada exclusivament a impartir tallers i altres activitats que volem iniciar i que ja us explicaré quant arribi el moment. Necessitava més temps per mí, més dedicació a la meva família. Però aixó no vol dir que ens deixem de veure, tot el contrari. Espero que paseu per Blokum a fer els tallers que estic començant a fer, sempre intentant aportar ideas i materials nous o poc coneguts amb l'scrap.