divendres, 26 de febrer de 2010

GRÀCIES

Moltes gràcies a totes per els vostres comentaris. Realment és molt gratificant comprobar que els meus treballs són tant apreciats. Desitjo poder continuar gaudint amb vosaltres d'aquesta activitat tant gratificant per mi, que em permet expressar els meus sentiments a través de les meves fotos tant estimades.
Molts petonents!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GRÀCIES PER SEGUIR-ME

Avui es un gran dia, ja feia temps que sentia la necessitat de tenir el meu blog per poder compartir amb tots vosaltres les ideas que continuament em passen pel cap, pero per manca de temps i per l'alergia que tinc als ordinadors no trobava el moment adequat.
Espero poder mantenir una continuïtat i no abandonar-vos.
Com moltes sabeu he decidit que la meva feina a blokum estigui enfocada exclusivament a impartir tallers i altres activitats que volem iniciar i que ja us explicaré quant arribi el moment. Necessitava més temps per mí, més dedicació a la meva família. Però aixó no vol dir que ens deixem de veure, tot el contrari. Espero que paseu per Blokum a fer els tallers que estic començant a fer, sempre intentant aportar ideas i materials nous o poc coneguts amb l'scrap.