dijous, 11 de febrer de 2010

MINI "Les Perles del Danubi"

Aquest es un projecte que vaig fer per encàrreg, per regalar entre dues amigues que van fer un creuer pel Danubi. Em vaig inspirar en la idea original del projecte de Pascale Penin amb unes quantes variacions.

Es un mini de blokum de llom negre, en el que he pintat la tapa amb gesso i pintura acrílica de color maquillatge.A l'interior de la tapa he possat un sobre com el que ens va ensenyar a fer la Pascale amb cartulina texturada color crema i després maquillat amb distress gris.


Els papers són de la col.lecció "En Route" de S.E.I. He anat combinant els papers estampats amb els llissos
per imprimir els títols. També he confeccionat uns separadors de les pàgines amb forma de punta de fletxa amb els mateixos papers, que indican el número del dia del viatge en qüestió.I com a final la dedicatòria.


Gaudiu del viatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GRÀCIES PER SEGUIR-ME

Avui es un gran dia, ja feia temps que sentia la necessitat de tenir el meu blog per poder compartir amb tots vosaltres les ideas que continuament em passen pel cap, pero per manca de temps i per l'alergia que tinc als ordinadors no trobava el moment adequat.
Espero poder mantenir una continuïtat i no abandonar-vos.
Com moltes sabeu he decidit que la meva feina a blokum estigui enfocada exclusivament a impartir tallers i altres activitats que volem iniciar i que ja us explicaré quant arribi el moment. Necessitava més temps per mí, més dedicació a la meva família. Però aixó no vol dir que ens deixem de veure, tot el contrari. Espero que paseu per Blokum a fer els tallers que estic començant a fer, sempre intentant aportar ideas i materials nous o poc coneguts amb l'scrap.